COMO restaurant & cocktail bar – Prague's finest fusion restaurant & cocktail bar
Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

O restauraci COMO

COMO restaurant & cocktail bar patří k nejnavštěvovanějším pražským restauracím a barům. Díky své centrální poloze, a především vynikající kuchyni, je zařazen mezi oblíbené podniky obyvatel metropole i turistů. Jeho celoroční vyhřívaná terasa nabízí jedinečný výhled na Václavské náměstí a Národní muzeum.

COMO si zakládá na perfektním servisu, přátelském a zároveň profesionálním přístupu ke klientům a jejich maximální spokojenosti.

COMO se stalo synonymem kvalitní gastronomie a originálního přístupu při vytváření à la carte menu. Koncept fusion kuchyně, který restaurace razí již několik let, se zařadil mezi trendy české gastronomické scény.

Stávající à la carte menu bylo vytvořeno spoluprací třech špičkových šéfkuchařů – Dušana Mackoviče (ČR), Joe Seftona (UK) a Taishe Tsunematsu (JAP).

Spolu s vynikajícím jídlem nabízí COMO také široký výběr českých i zahraničních vín a tradičních i speciálních koktejlů.

Milovníci interiérového designu ocení koktejlový bar v zadní části restaurace, které navrhlo a zrealizovalo newyorské architektonické studio Jason Volenec Studio.

V případě zájmu o návštěvu doporučujeme provést rezervaci.

Dušan Mackovič
Dušan je šéfkuchařem restaurace COMO restaurant & cocktail bar. Jeho předchozí praxe zahrnuje mimo jiné působení v síti prestižních hotelových restauracích Renaissance Hotels (Praha, Dusseldorf), Adria Praha a Four Seasons (Praha, Londýn, Huston), ve kterých působil 12 let.
Joe Sefton
Joe byl pozván Dušanen ke spolupráci na vybraných položkách nového à la carte menu hned z několika důvodů. V roce 2012, kdy bylo Joemu pouhých 19 let, se stal jedním z nejmladších šéfkuchařů v hotelu Le Rissiou ve Vaujany (Francie) vůbec. V roce 2015 se stal čtvrtfinalistou v mezinárodní soutěži MasterChef: Profesionálové. V současné době působí Joe jako privátní šéfkuchař a vyhledávaný konzultant.
Taish Tsunematsu
Taish, který zdokonalil stávající sushi menu v COMO se narodil v Japonsku a v roce 1997 se přestěhoval do Spojeného království, kde studova moderní evropskou a japonskou kuchyni. Taish pracoval jako hlavní kuchař v Korbobuta King’s Road v Londýně a v Chisou Knightsbridge. Dnes působí této pozici v Eatfirst ve Východním Londýně.

Nacházíme se na sluneční straně Václavského náměstí, poblíž proslulé sochy svatého Václava na koni

COMO restaurant & cocktail bar
Václavské náměstí 45
110 00 Praha 1
Zobrazit mapu

Pro bližší informace, speciální požadavky a dotazy se prosím obraťte na: eat@comorestaurant.cz

Metro A, C – stanice Muzeum
Metro B – stanice Můstek

Provozní doba

Pondělí – pátek: 6:30 – 1:00
Sobota – neděle: 7:00 – 1:00

Recenze

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.