COMO restaurant & cocktail bar – Prague's finest fusion restaurant & cocktail bar

O restauraci COMO

COMO restaurant & cocktail bar patří k nejnavštěvovanějším pražským restauracím a barům. Díky své centrální poloze, a především vynikající kuchyni, je zařazen mezi oblíbené podniky obyvatel metropole i turistů. Jeho celoroční vyhřívaná terasa nabízí jedinečný výhled na Václavské náměstí a Národní muzeum.

COMO si zakládá na perfektním servisu, přátelském a zároveň profesionálním přístupu ke klientům a jejich maximální spokojenosti.

COMO se stalo synonymem kvalitní gastronomie a originálního přístupu při vytváření à la carte menu. Koncept fusion kuchyně, který restaurace razí již několik let, se zařadil mezi trendy české gastronomické scény.

Stávající à la carte menu bylo vytvořeno spoluprací třech špičkových šéfkuchařů – Dušana Mackoviče (ČR), Joe Seftona (UK) a Taishe Tsunematsu (JAP).

Spolu s vynikajícím jídlem nabízí COMO také široký výběr českých i zahraničních vín a tradičních i speciálních koktejlů.

Milovníci interiérového designu ocení koktejlový bar v zadní části restaurace, které navrhlo a zrealizovalo newyorské architektonické studio Jason Volenec Studio.

V případě zájmu o návštěvu doporučujeme provést rezervaci.

Pavel Štěpánek

Od roku 2010 žije v Praze, kam přišel původně jako kuchař do restaurace La Casata. O dva roky později se dostal až do uznávané restaurace Aromi, kde vařil pod vedením světoznámého italského šéfkuchaře Riccarda Lucqueho s tehdejším šéfkuchařem Aromi Radkem Hasmanem. Zde získal velice vzácné zkušenosti, které aplikuje v kuchyni dodnes a s velkou hrdostí na tyto roky vzpomíná.

V roce 2013 přichází Pavel Štěpánek do hotelové restaurace Como restaurant & cocktail bar jako sous chef týmu vedeného Dušanem Mackovičem. Pavel Štěpánek si několikaleté zkušenosti vaření po boku Dušana Mackoviče přebírá a na konci roku 2019 se díky své píli a pracovitosti stává novým šéfkuchařem Como restaurant & cocktail bar.

Quick lunch
Eventy

Výjimečný a reprezentativní prostor Como restaurant & cocktail bar v exkluzivní lokalitě centru Prahy přímo na Václavském náměstí. Ideální řešení, pokud organizujete firemní večírek nebo narozeninovou oslavu. Rádi Vám pomůžeme naplánovat vše, tak abychom se nejvíce přiblížili Vašemu ideálu. Catering formou degustačního menu nebo bufetu vždy možné přizpůsobit Vašim požadavkům. Oddělená část restaurace dosahuje kapacity 100 hostů (dle uspořádání). Pro více informací neváhejte kontaktovat našeho F&B manažera Petra Urbánka na petr.urbanek@comorestaurant.cz

Recenze