À la carte – COMO restaurant & cocktail bar

PŘEDKRMY

Vegetariánské jarní závitky s čerstvou zeleninou, arašídy a omáčkou ponzu
245
Falafel z cizrny s čerstvým zeleninovým salátem
245
Trio marinovaných středomořských krevet s jasmínovým čajem a okurkovým salátem
375
Kachní rilets s pomerančovým kompotem, pistáciovými ořechy a růžovým pepřem
295
Jelení carpaccio s kaštany a dýní
295
Mozzarella z buvolího mléka s lilkem a houbami portobello
295
Parmská šunka krájená na tenké plátky s melounem cantaloupe
295

POLÉVKY

Kuřecí vývar s masem, zeleninou a nudlemi
145
Bramborová polévka podávaná v chlebu
145
Rajčatová polévka s bazalkovým pestem a parmezánem
145

SALÁTY

Caesar salát s parmezánem a krutony
245
Caesar salát s opečenými argentinskými krevetami
345
Caesar salát s nakrájeným opečeným kuřecím prsem
295
Řecký salát s lahodným sýrem feta a čerstvou zeleninou
295
Pražský podzimní salát s dýní, řepou, lískovými ořechy, pomerančem, ricottou a švestkovým dresinkem
295

SENDVIČE

Křupavé panini s pomalu pečeným hovězím hrudím nebo kuřecím prsem, slaninou, čedarem a chimichurri omáčkou
345
COMO hovězí burger s grilovaným kyperským sýrem halloumi, avokádovou guacamole a křupavou slaninou
375
Focaccia sendvič s pečeným kozím sýrem, červenou řepou, jablky a rukolovým salátem
345

TĚSTOVINY

Špagety s restovanou hovězí svíčkovou, zeleným pepřem, rukolovým salátem a tenkými plátky pecorina
375
Maccheroncini s vepřovou salsicciou, citronem, petrželkou, chilli a ricottou
325
Cuketové ne-špagety s bazalkovým pestem, olivami Taggiasca, sušenými rajčaty, parmezánem a česnekem
325
Dýňové rizoto s pečenými bostonskými hřebenatkami a fenyklem
395
Lasagne alla bolognese s rajčatovou omáčkou a parmezánem
325
Tagliatelle s rajčatovou omáčkou a buvolí mozzarellou
325

HLAVNÍ CHODY

SPECIALITA ŠÉFKUCHAŘE
Pečený hřbet z divokého prasete s restovanou dýní, cibulí plněnou pecorinem a jalovcovou omáčkou
395
Steak marinovaný v čerstvých bylinkách (200 g irská hovězí svíčková nebo 300 g vyzrálý hovězí rib eye)
s grilovanou zeleninou a domácími hranolky
495
Tradiční pražský hovězí guláš s čerstvou červenou cibulí podávaný ve farmářském chlebu
395
Pomalu pečené vepřové koleno marinované v černém pivu a medu, se zelím a bramborami
395
Špízy z kachních prsou s arašídovou omáčkou, restovaným pak choi a rýžovými nudlemi
395
Vídeňský řízek s pečeným bramborem a čerstvým českým okurkovým salátem
395

RYBY

Pečený teriyaki losos s restovanou zeleninou a dušenou japonskou rýží
495
Pečený čerstvý candát s pažitkou, bramborem, křenovou pěnou a teplým salátem z červeného zelí
495

PŘÍLOHY

COMO hranolky s aioli (na straně)
75
Grilovaná zelenina
75
Máslová bramborová kaše
75
Zelený listový salát
75
Pečené brambory Grenaille s bylinkami
75
Restovaný špenát
75

DEZERTY

Dort Opéra, čokoláda Kayambe, lesní ovoce, mandlová sušenka
175
Tradiční medovník se zmrzlinou z pečených jablek
175
Jablečný štrůdl s perníkovou zmrzlinou
175
Citronový koláč s vyšlehanými bílky a vanilkovou zmrzlinou
175
Mille-Feuille, pečený mandlový meringue, maracujový sorbet
175
Výběr sýrů s domácími kompoty
245

Všechny ceny jsou v Kč